Környezetbarát csomagolási pályázat

Határidő: július 5. 23:59, További kérdések és benyújtás e-mailben: info@nanofresh.hu

Nyeremény: A legjobb ötletelő 50 liter Fresh mosógélt és 50 liter Fresh öblitőt nyer

Kiírás:Most olyan megoldást keresünk, ahol a környezetbarát módon tudjuk becsomagolni a termékeinket, úgy hogy azokat még biztonságosan tudjuk szállítani és a fentebbi módszereket tudják javítani, lecserélni.

A Fresh Család folyékony termékeinek szállítása nem egyszerű a termék súlya és folyékony jellege miatt. Jelenleg, főként 3 és 5 db terméket tudunk csomagolni egyszerre háromrétegű papír kartonba. A flakonokat az üzemben, a beszállítóktól érkezett alapanyagok hulladékaival (műanyag-csomagolás, címkék hátlapja stb.) próbáljuk rögzíteni a kartondobozokban, ezzel újrahasznosítva a hulladákokat. Emellett a flakonok nagy részét újrahasznosított műanyagból gyártatjuk és visszavesszük azokat, hogy ezzel is kevésbé terheljük a környezetet. Sok helyről a karton dobozokat is visszakapjuk, így azokat is újra használjuk, amíg azok megfelelően stabilak. A szállítás során, a termékek sérülésének elkerülésének érdekében, a flakon kupakjai körül folpackot használunk.

Most olyan megoldást keresünk, ahol a környezetbarát módon tudjuk becsomagolni a termékeinket, úgy hogy azokat még biztonságosan tudjuk szállítani és a fentebbi módszereket tudják javítani, lecserélni.