Rólunk

Vegyészként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen és most is ott dolgozok főállásban, mint egyetemi adjunktus. Kb. 3 éve indult egyéni vállalkozásomban a célom az volt, hogy a nanotechnológiát alkalmazzak mosószerek gyártásához ezzel javítva azok mosó-, ill. baktériumölő hatását. Itt született meg a NanoFresh márkanév. Elindultam egy komplex, mégis egyszerű termékkel, az Easy Freshhel (nem nanotechnológiás) ahol arra törekedtem, hogy minél kisebb terheléssel legyünk a környezetre, bőrre, emberekre, gyerekekre, amellett hogy olcsó és hatékony terméket készítsek algyői kézműves üzememben. Az Easy Fresh-nél nagyon sok pozitív visszajelzés jött olyanoktól is akik már rengeteg mosógélt próbáltak, de többször kijött az allergiájuk egyéb termékekkel. Sok „mosipelusos” is minket választott. Volt, aki a fekete ruhájánál tapasztalta színmegtartó hatását. Az Easy Fresh sikereinek nyomán mentem tovább és születtek meg a további termékek: a mosógélek, öblítők és mosogatószerek. Hozzáteszem, hogy 2016 augusztusában megszülettek a hármas ikreink (Panni, Marci és Barni), így a sok mosás és bababarátság is ösztönzőül hatott a fejlesztésben.

A flakonoktól és műanyag hulladékoktól, azok tengerekben való jutásának megakadályozása a családunk szívügye is, ezért jött a flakon visszavételes mozgalmunk is.

Kb. 1 éve ismerkedtünk meg Erikával, aki szintén 3 gyerekes szülő, akivel az óta is együtt dolgozunk. Később csatlakozott István és Gergő is csapatunkhoz.

 

Szeged, 2018. 11. 30.

Dr. Sápi András